zondag 17 maart 2013

De aanloop naar het zomerseizoen.

Heel de winter zijn we bezig om de klompen voorraad op peil te brengen. Alle maten en alle kleuren. We hebben 35 maten in vele kleuren de kleinste maten zo'n 10 tot 15 verschillende kleuren en uitvoeringen. De grote maten 5 of 6 kleuren. Dat betekend dat we aan de start van het seizoen een 2000 tot 3000 paar geschilderd en wel op voorraad hebben.
Nu er steeds minder klompenmakers zijn en de vraag niet minder wordt, zal deze voorraad steeds groter moeten worden.


markt kraam klompenmakerij Traas

Markten.
In februari, begint de echte aanloop naar het zomerseizoen. Aanmelden markten en personeel plannen voor het seizoen.
Het markt seizoen begint eind maart en gaat door tot eind september. In deze periode staan we dan om ruim 80 markten.
Bijna allemaal op Zeeuwse bodem.




Detailhandel.
Dit jaar hebben we een vroege Pasen. Winkeliers willen bij de Pasen al wat meer souvenirs in hun winkel hebben. En plaatsen hun bestellingen. Door het land hebben we ruim 50 winkels die klompen, souvenirs en/of  streeekproducten bij ons bestellen.

Winkel bij de klompenmakerij aan de Westdijk. 
De winkel heeft weer zijn seizoen aanpassing. De lente tafel staat weer klaar met alle kleurtjes klompen, vogelhuisjes, schapenknuffels en nog veel meer. Cadeautjes voor verjaardag, relaties en souvenirs. Een (streek)productenpakketje. Natuurlijk ook een klompen voor cadeau, relaties of voor je zelf.  

Zeeland.

Wil je een Zeeuwse vlag in top hijsen. Of op je auto of caravan laten zien dat je uit Zeeland komt, een Zeeland sticker. Of op je tent een tent vlag van Zeeland. Kom dan naar de Westdijk. 
Een heel ruim assortiment van Zeeland artikels, als vlaggen, stickers, badhanddoek, puzzels enzovoort. Onze topper hierin is de Zeelandklomp. http://www.klompen.com/28-Klomp-Zeeland.html

Zeeuwse knop.
Wie op zoek is naar Zeeuwse knop spullen kan in onze winkel ook terecht. Onder andere sieraden,  Bakblikken en  kaarsen. Dit jaar zijn we gestart met de Zeeuwse knop klomp.
http://www.klompen.com/130-Zwarte-klompen-Zeeuwse-knop.html
Zeeuwse knop collier
Tot ziens in onze winkel of op de markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten